Producten van Superdry

Superdry

In 1985 is door Julian Dunkerton de SuperGroup. In 2003 bundelde Julian zijn krachten met designer James Holder waardoor een nieuw inhouse merk is ontstaan: Superdry. Het sportieve merk Superdry is een merk dat hoogwaardige en betaalbare kleding en accessoires ontwerpt. De kleding die Superdry ontwerpt is een mix van van vintage americana, Japanse beeldspraak en Britsmaatwerk. Superdry staat bekend als kwalitatief hoogstaand met mooie kleuren, wassingen, prints en bedrukkingen. Tevens is de pasvorm goed en valt het merk aansluitend. De nieuwe lijn Edith van Superdry brengt een cleane collectie die minder sportief is en meer fashion is. Superdry is hiervoor geschikt voor jong en oud en kan zowel sportief als gekleed gedragen worden.

Superdry koop je eenvoudig en snel online op hipproducts.nl. Of kom gezellig langs in onze winkel HIPP in Best op de Oranjestraat 9. Volg HIPP ook op Facebook & Instagram voor je dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

 

 

Geen resultaten gevonden voor de filter!
Wollen ruitenjas Koben Superdry
Wollen ruitenjas Koben Superdry
Superdry wollen Koben-damesjas. De wollen Koben-jas is uitgevoerd in een mooie ruit, en heeft twee drukknopen en twee zakken. De jas is afgewerkt met een Superdry-logolabel op een mouw en een discrete metalen Superdry-badge op een van de...
€ 89,99 * € 179,99 *
Laatst bekeken