Producten van Maison Scotch

Maison Scotch

Maison Scotch brengt ieder seizoen weer een trendy, vrouwelijke en bijzonder modische collectie. De blouses zijn mooi afgewerkt en de tops en t-shirts zijn vaak voorzien van prachtige prints. Maison Scotch heeft een grote collectie die ervoor zorgt dat je voor iedere gelegenheid goed voor de dag komt. Ook hun (jersey) pantalonbroek in slimfit of wijde pasvorm is een musthave voor je garderobe. De jeans collectie Amsterdam Blauw is eigentijds en kenmerkt zich door zachte skinny denims met een perfecte pasvorm. 

 

Shop nu de mooiste Maison Scotch items online op hipproducts.nl. Of kom gezellig langs in onze winkel HIPP in Best op de Oranjestraat 9. Volg HIPP ook op Facebook & Instagram voor je dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

3 van 3
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Wide leg pants Maison Scotch plum
Wide leg pants Maison Scotch plum
Deze wijde drapey pants van Maison Scotch is gemaakt van een zijdezachte stof met een subtiele glans. Deze broek heeft wijde pijpen voor een moeiteloos silhouet. De kleur is donkerrood ook wel plum genoemd. Subtiele glans Wijde pijpen...
€ 66,00 * € 109,95 *
Reversible bomberjack Maison Scotch
Reversible bomberjack Maison Scotch
Dit reversible bomberjack is van Maison Scotch. Het jasje kan dus aan twee kanten gedragen worden. De ene kant is een bruin met blauwe print en de andere mog is de licht blauwe met witte strepen. Het jasje van Scotch and Soda heeft een...
€ 70,00 * € 139,95 *
Ecru sweater Maison Scotch
Ecru sweater Maison Scotch
Deze relaxte sweater met ronde hals voor dames is gemaakt met biologisch katoen en versierd met een cool geborduurd motief op de borst. Lange mouwen 89% katoen, 11% polyester BCI-katoen Verzorging: Normale was op 30 graden 89% katoen...
€ 44,95 * € 89,95 *
Ruiten broek wijd Maison Scotch
Ruiten broek wijd Maison Scotch
Geruiten pantalon van Maison Scotch voor dames met wijde pijpen, een hoge taille en een strikceintuur, gemaakt van een trendy geruite stof. Knoopgulp met ritssluiting Nep achterzakken Zijzakken 70% polyester, 28% viscose, 2% elastaan...
€ 60,00 * € 119,95 *
Ruffle printed blouse Maison Scotch
Ruffle printed blouse Maison Scotch
Leuke blauw met wit en rode blouse met ruffles van Maison Scotch. Deze damestop met print en lange mouwen is gemaakt van een zachte, zwierige stof en gedetailleerd met ruches rondom de hals, mouwboorden en zoom. 157016_20
vanaf € 60,00 * € 99,95 *
Mantel ruit Maison Scotch wol
Mantel ruit Maison Scotch wol
Het klassieke pied-de-poule geruite patroon versterkt de tailored fit van deze double-breasted mantel voor dames. Gemaakt van een weelderige wolmix. 160417_0597
€ 114,00 * € 189,95 *
Koperkleurige sweater Maison Scotch met artwork
Koperkleurige sweater Maison Scotch met artwork
Deze sweater in mooie koperkleur is van Maison Scotch. De sweater heeft lange mouwen en versierd met borduursels in folkloristische stijl. Het regular fit en clean ontwerp is gemaakt van een mix met biologisch katoen. Ronde hals Gladde...
€ 89,95 *
Slim fit blouse met bloemenprint Maison Scotch
Slim fit blouse met bloemenprint Maison Scotch
Deze slim fit blouse van Maison Scotch heeft lange mouwen. De damesblouse is gemaakt van een zachte en soepele materiaalmix met biologisch katoen. Ontworpen met een verfijnd bloemendessin in najaarstinten. 158897_0221
€ 79,95 *
Viscose blouse Red Maison Scotch
Viscose blouse Red Maison Scotch
Prachtige oranje rode viscose blouse van het merk Maison Scotch. 157017-20
€ 99,95 *
La Bohemienne Cropped Maison Scotch
La Bohemienne Cropped Maison Scotch
Mid rise skinny jeans van het merk Maison Scotch . De cropped denim heeft een gewassen effect met destroyed en gerepairde stukjes en gerafelde zoom aan de onderkant. Deze denim is uitgevoerd in het bekende model: La Bohemienne en is een...
€ 65,00 * € 129,95 *
La Bohemienne Highest blauw Maison Scotch
La Bohemienne Highest blauw Maison Scotch
La Bohemienne is een mid-rise skinny fit denim van Maison Scotch en valt onder de Amsterdam Blauw collectie. Deze lichtblauwe jeans van stretch denim heeft stone washed en willekeurige gebleekte effecten en subtiele whiskers. Mid rise...
€ 109,95 *
3 van 3
Laatst bekeken