7 van 8
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Zwarte lace dress Jane Lushka
Zwarte lace dress Jane Lushka
Deze zwarte jurk van Jane Lushka heeft een gedeelte met kant een kraag en drukknopen. De mouwen bestaan ook uit kant en hebben een leuke rood met witte bies voor een sporty look. De jurk is gemaakt van het heerlijk dragende travelstofje...
€ 119,95 *
Dress Stripes Jane Lushka
Dress Stripes Jane Lushka
Prachtige korte mouw jurk van Jane Lushka met drukknopen en ceintuur. Ook zonder ceintuur is deze gestreepte jurk mooi. De jurk is aan de achterzijde iets langer dan aan de voorzijde en heeft twee steekzakken in de zijnaad. De jurk is...
€ 129,95 *
Imardi printed top Aaiko
Imardi printed top Aaiko
Prachtige printed top in japanse bloesem print van het nederlandse merk Aaiko. De bruine caramel kleurige Aaiko top heeft een mooie v-hals en 3/4 mouw met een leuke ruffle. De top valt goed op maat en de kwaliteit bestaat uit 97%...
€ 79,95 *
KN Batsleeve Olive Catwalk Junkie
KN Batsleeve Olive Catwalk Junkie
Olijfgroene trui met batsleeve van het trendy merk Catwalk Junkie. De trui zit heerlijk en valt soepel. Maat valt goed
€ 69,95 *
Inez dress Caramel Aaiko
Inez dress Caramel Aaiko
Wat een plaatje van een jurk. De halflange jurk is van Aaiko en heeft een prachtige caramel met wit en zwarte bloesemprint. Het is een subtiele japanse bloesemprint. De zijdeachtige jurk heeft een v-hals met een klein drukknoopje. Het is...
€ 99,95 *
Overslag top Coral Maison Scotch
Overslag top Coral Maison Scotch
Deze blouse van Maison Scotch is ontworpen in een gladde crêpestof met een overslag aan de voorkant, een V-hals en plooidetails aan de manchetten. Crêpestof Overslag aan de voorkant V-hals Geplooide manchetten 100% polyester...
€ 79,95 *
Broek U219SS30 zwart Jane Lushka
Broek U219SS30 zwart Jane Lushka
Geef je outfit een sportieve look met deze broek van het merk Jane Lushka. Deze broek is gemaakt van een comfortabele travel kwaliteit. Met tailleband met tunnelkoord, ritszakjes en sportieve kobalt biezen. De maat valt goed. Dit broekje...
€ 129,95 *
Printed Chiffon Dress Re.draft
Printed Chiffon Dress Re.draft
Overhemdjurkje van Re.draft in een prachtige groene print met varenbladeren erop. Het jurkje heeft een stoffen ceintuurtje en bestaat uit 100% viscose en draagt dus heerlijk. Leuk met een witte sneaker. Het jurkje valt wat ruimer.
€ 75,99 *
Striped hoodie Re.draft
Striped hoodie Re.draft
Grijs met zwart gestreepte hoodie van het nieuwe trendy merk Re.draft . Het lijkt alsof je er een witte blouse onderdraagt hierdoor is deze hoodie geschikt om op een tregging te dragen. De trui is vervaardigd van 99% katoen en 1% PA....
€ 79,95 *
Rode trui met uitlopende mouw Re.draft
Rode trui met uitlopende mouw Re.draft
Deze rode gebreide trui met uitlopende mouwen is van het merk Re.draft. Mooie cleane soepelvallende trui met fashiondetail. Materiaal: 53%CV, 28%PES, 20%PA
€ 65,99 *
Chiffon Blouse green print Re.draft
Chiffon Blouse green print Re.draft
Wat een prachtige groene print blouse van Re.draft. Het is een losvallend model in 100% viscose. De kleurstelling is groen met wit. Print: oldschool
€ 59,99 *
La Bohemienne mid rise skinny jeans Maison Scotch
La Bohemienne mid rise skinny jeans Maison Scotch
Blauwe "la bohemienne" jeans uit de collectie van Maison Scotch voor dames. De broek is een mid-rise skinny jeans met stretch. De broek sluit mooi aan om de benen en voelt soepel aan. Op de voor -en achterkant heeft de broek zakken. Ook...
€ 99,95 *
7 van 8
Laatst bekeken